| Autor |
Wiadomość |
Mohican
|
Prośba o przyjęcie - Mohican |
|
Witam, Mości Panowie, słyszałem, iż kompanija z Was godna i takoż przystać by się chciało do Partii.
Skromność nie pozwala mi by słowem opisywać swe wojackie zalety. Sprawdzcie mnie tak w walce i na polu bitwy i jak Los da będzie mi dane zaszczytu członkiem klanu Sarmatów Królewskich zostać. Miecz mój już obnażony, to jak Mości Panowie, który z Was pierwszy przetestować raczy mą klingę?
Z szacunkiem
Mohican
|
|
| Pią Cze 08, 2007 16:12 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pią Cze 08, 2007 16:12 |
|
 |
DoktorPL
Gość
|
|
|
Witamy Cię w naszych skormnych progach. Może Wać Pan raczy powiedzieć czy z regulaminem się zapoznał, ile to już wiosen liczysz Mości Mohicaninie(?) i czemuż to naszą Wesołą Kompanię żeś wybrał?
|
|
| Pią Cze 08, 2007 16:52 |
|
 |
Sołtys
Szlachcic

|
|
|
|
Witam!!!
Dziś bende na gs od 20.00-21.00 wiec z przyjemnościa z Toba.
|
|
| Pią Cze 08, 2007 17:12 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Witaj Mospanie.
Rzeknij nam jeno w grach jakowych przewag swych żeś doświadczał. Jest zali MTW2 pierwszym objawieniem w którem miecze z wrogiem krzyżujesz.
A możeś Mospanie greki i łaciny już spróbował a i niejaką wiedzę o barbariańskich obyczajach posiadłeś...
Pisz czy to pierwsza przygoda z multiplayer, czyś w jakim klanie osiąść juz próbował,no i na Boga - rzeknij skądeś się o nas wywiedział, bo jak żyję Mohikana żem na GS nie widział w życiu swojem.
Zwyczajem nasze kilka walk stoczyć musisz zaczem po dniach kilku decyzje naszą Ci przekażem. Grywamy wieczorem najczęściej i rzadko w liczbie 5-6 Nas uwidzisz. Bądź aktywny, pytaj - pokaż żeś wiedzy głodny. Zdobądź Team Speak i bądź gotów na rozmowę z nami. Nasz medyk nadworny juz o wiek Twój pytał, ale spytam raz jeszcze. Czy warunek spełniasz?
Ostatnio zmieniony przez Niesmiertelnik dnia Pią Cze 08, 2007 19:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Pią Cze 08, 2007 17:59 |
|
 |
Mohican
|
|
|
Ha skoro tak, że najpierw wolita litery z ksiag czytac niż walczyć w polu i krew z potem mieszac to wiedzcie azali 25 godów ukonczylem. Regulamina wiadome przestrzegac zamierzam a w bitwie kroku dotrzymac starac się bede. W Total Wara grywam od prapoczątków serii tj. Shoguna ale w multiplayerze to jestem nowicjuszem. Kilka razy gralem w tym trybie w Roma. No a później imc Sateriusowi dwa razy kuksańce złożyc mi przyszło i wygarbowałem mu skóre. Niestety dzisiaj odwdzieczył się pieknym za nadobne po rycersku i romantycznie. Jeno majty pozostały jak zem dzis na koniu uciekał. Takowoż nauki domagam się u Waćpanów kompanii, pokłon wnoszę i jeszcze raz prosbę swą ponawiam. W wolnych chwilach w mej ojczystej polskiej ziemi prwnikiem byc mi przyszło i takiż zawod godny wykonuję. Pozdrawiam Panowie.
|
|
| Pią Cze 08, 2007 18:52 |
|
 |
SEPTERN
Szlachcic

|
|
|
Witam chetnie miecz skrzyzuje i nie bedzie tak latwo jak z Satem wiec gotój zastepy na walke do ostatniego.
| Pią Cze 08, 2007 20:09 |
|
 |
Andreuse
Szlachcic

|
|
|
Hej
Jam jest gotow zkrzyzowac miecze z kolega,najwczxesniej w poniedzialek bede gotow wieczorkiem oczywiscie
Pozdrawiam 
| Pią Cze 08, 2007 20:51 |
|
 |
jaggy

|
|
|
|
Powodzenia Mohicaninie!
PS. Z tej strony Diego ! Jaggy to mój nick na forum sarmackim ;p
_________________ say What's this feeling?
My love will rip a hole in the ceiling
I give myself to you now from the essence of my being
and i Sing to my god songs of love and healing
i Want Mashiach now so it's time we start revealing ! |
|
| Sob Cze 09, 2007 13:42 |
|
 |
Andreuse
Szlachcic

|
|
|
Nom i chyba kolega sie rozmyslil bo ani nic nie pisze ani na gs kolegi nie widac
| Sro Cze 13, 2007 12:26 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Lex sarmatae by nam pomógł rozwinąć z racji profesji swojej, ale widać czasu mu nie staje..... 
|
|
| Sro Cze 13, 2007 14:24 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Mohikanie.
Pograliśmy, było nieźle. Dla nas najważniejsze są kwestie dobrego samopoczucia w grupie i zrozumienia, dlatego też pozostał tylko jeden element który musimy jakoś zorganizować. Musimy pograć sobie jeden wieczór z TS, chwilę pogadać a wkrótce zapewne zobaczymy Cię z naszym klanowym tagiem na GS.
Program znajdziesz tutaj:
http://www.goteamspeak.com
Słuchawki z mikrofonem w supermarkecie sieci "Nie dla Leppera"
PZDR
|
|
| Sob Cze 16, 2007 10:23 |
|
 |
jaggy

|
|
|
|
TS ma, tylko mica musi kupić !
_________________ say What's this feeling?
My love will rip a hole in the ceiling
I give myself to you now from the essence of my being
and i Sing to my god songs of love and healing
i Want Mashiach now so it's time we start revealing ! |
|
| Sob Cze 16, 2007 10:43 |
|
 |
Mohican
|
|
|
Witam, rację mają Ci co psioczą, że szabli mej nie widziano na gs w ostatnich dniach za wiele jeno powiem, że bitwy staczam na innym polu walki nie mniej ważnym dla sarmackiego narodu - fiskalnym - ścigam podatników, jako groźny urzędnik, któremu problemy finansowe kraju leżą na sercu chwytam za gardła tych, co nie płacą trybutu należytego do kiesy państowej. Zaś niech nie myśli nikt, że Ci co płacą pozostawieni zostaną ot tak sobie.. tych też za gardziołka chwytam jeno wtedy nie jako urzędnik, lecz z Robin Hooda imieniem na ustach pobieram opłaty:) Mikrofon sobie sprawię coby łacniej nam się kontakt nawiązywało..
Pozdrawiam Panowie,
PS A czy Wy prawidłowo wypełniliście deklaracje podatkowe?
|
|
| Sob Cze 16, 2007 10:56 |
|
 |
Saterius
Jeździec
|
|
|
|
Hehe
Przyda się nam człek taki.
Jak prawnik jesteą to chyba na mica Cię stać wiec jak najszybciej Go kup
_________________ "Zaporoscy Kozacy do sułtana tureckiego! Ty, sułtanie, diable turecki, przeklętego diabła bracie i towarzyszu, samego Lucyfera sekretarzu. Jaki z ciebie do diabła rycerz, jeśli nie umiesz gołą dupą jeża zabić. Twoje wojsko zjada czarcie gówno." |
|
| Sob Cze 16, 2007 11:12 |
|
 |
Andreuse
Szlachcic

|
|
|
"chwytam za gardła tych, co nie płacą trybutu należytego do kiesy państowej. Zaś niech nie myśli nikt, że Ci co płacą pozostawieni zostaną ot tak sobie.. tych też za gardziołka"
Juz nie moge sie doczekac az spotkamy sie na gs brrrrrrr
| Sob Cze 16, 2007 15:10 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Cze 16, 2007 15:10 |
|
 |
|