Autor |
Wiadomość |
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
-=NoSkill=- przyjecie |
|
Witam.
Chcialbym dołączyć do Sarmatów Królewskich.
W MTWII gram od niecałego tygodnia hehe ale jestem chetny i gotowy do testów kwalifikacyjnych, jeśli takowe mają sie odbyć.
Wiek 26 lat
GG 1664488
TS zainstalowany
Ulubiona nacja: Polska :]
Jesli ktos jest chetny na 1vs1 to zapraszam na GG.
Pozdrawiam
|
|
Wto Wrz 11, 2007 02:48 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Wrz 11, 2007 02:48 |
|
|
n_t
Szlachcic
|
|
|
Hej,
rozumiem że Twój nick na GS to -=NoSkill=- ?
pozdrawiam
Wto Wrz 11, 2007 09:42 |
|
|
Kapsul
Jeździec
|
|
|
|
Witam, dlaczego Sarmaci?
Do zobaczenia na GSie
|
|
Wto Wrz 11, 2007 11:19 |
|
|
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
|
|
n_t -> tak, to mój nick na GS
Kapsul -> tak wyszło, a do innego klanu to raczej nie mam ochoty wstepowac słyszałem o SK wiele dobrego od jednej osoby, która to właśnie namówiła mnie do zagrania w Medka, więc postanowiłem sprobowac swych sil w SK.
Do zobaczenia na GS
|
|
Wto Wrz 11, 2007 12:42 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Otóż mili Panowie sprawa jest relatywnie prosta i absolutnie nie podszyta podstępem - -=NoSkill=- jest kumplem Felda z emigracji i jak piją w domu to grają , a w duecie z Feldem grają nawet nie najgorzej . Żeby było śmieszniej to grają we dwóch spod tego samego adresu IP, no ale jak ma się takie łącze to można jeszcze w kącie pokoju hologram gołej Izy Miki wyswietlić i gry też pójdą.
Witaj, jak widzę nasz Wielki Inkwizytor Cię zmobilizował do terminowania w SK.
Testy z chłopakami na TS - jak ich złapiesz.
Decyzja w kilka dni będzie podjęta.
|
|
Wto Wrz 11, 2007 13:44 |
|
|
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
|
|
|
|
Otóż mili Panowie sprawa jest relatywnie prosta i absolutnie nie podszyta podstępem - -=NoSkill=- jest kumplem Felda z emigracji i jak piją w domu to grają Laughing Laughing , a w duecie z Feldem grają nawet nie najgorzej Wink . Żeby było śmieszniej to grają we dwóch spod tego samego adresu IP, no ale jak ma się takie łącze to można jeszcze w kącie pokoju hologram gołej Izy Miki wyswietlić i gry też pójdą. |
Dzieki Niesmiertelnik za przychylne zdanie na temat mojej gry No nie dokładnie mojej, bo razem w duecie z Feldem grałem, więc teraz trzeba zorganizować kilka sparingow 1v1 zeby ocenic czy sie nadaje czy nie... tylko nie bijcie za mocno
|
|
Witaj, jak widzę nasz Wielki Inkwizytor Cię zmobilizował do terminowania w SK |
Racja, zanim sam zaczalem grac to widzialem kilka jego bitew w jego wykonaniu, wiec jako takie pojecie na temat gry to juz mialem Zobaczymy jak bedzie dalej
|
|
Testy z chłopakami na TS - jak ich złapiesz. |
No tu jest maly problem ponieważ na polski czas to najczesciej moge grac po 23:20 :/ No ale mam nadzieje ze w koncu kogos zlapie, a na razie bede trenowal na GS
|
|
Wto Wrz 11, 2007 23:02 |
|
|
Feldmarshal
Kniaź
|
|
|
|
witam witam w naszych skromnych progach, to jeszcze pojedynki testowe z trzema Sarmatami .
_________________ "Jestem optymistą. Bycie kimkolwiek innym, nie zdaje się być do czegokolwiek przydatne" Winston Churchill
|
|
Czw Wrz 13, 2007 05:15 |
|
|
SEPTERN
Szlachcic
|
|
|
zagralismy z 6 bitw jest dobrze jest potencjl
Czw Wrz 13, 2007 20:11 |
|
|
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
|
|
Septern, raz bylo blisko, ale nie dalem rady... reszta to z walka mało miało wspólnego hehe
To został juz tylko pojedynek testowy z ostatnim Sarmatą.
Kapsul, mieliśmy zagrać, ale GS się zjebał i nie dało się nic zrobic :/ Szkoda... do nastepnego.
Nie ma gier, nie ma z kim zagrać, GS się popisał.
|
|
Nie Wrz 16, 2007 02:26 |
|
|
Kapsul
Jeździec
|
|
|
|
Dokladnie - nie dalo sie zupelnie grac - do nastepnego razu
|
|
Nie Wrz 16, 2007 11:00 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Decyzja Waszmosc jest po mysli Twojej i z dniem dzisiejszym w poczet Sarmatow wprowadzon zostajesz. Jezdzcem bedac reprezentuj nas godnie w walce i szermierce slownej na GS. Z dniem dzisiejszym otrzymujesz dostep do niektorych watkow. Cwicz, walcz a wkrotce grono szlachty zasilic mogl bedziesz jeno to juz ich decyzją do pasowania dojsc moze.
Witaj w progach naszych
Ostatnio zmieniony przez Niesmiertelnik dnia Sro Paź 31, 2007 12:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
Pią Wrz 21, 2007 20:18 |
|
|
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
|
|
Wielkie dzięki Niesmiertelnik
Postaram sie zrobić jak najwięcej w barwach SK.
Więcej treningu i będzie ok
To jescze tylko zmiana nicka na GS i mozna tłuc niewiernych
Pozdrawiam wszystkich z SK
Pią Wrz 21, 2007 20:28 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
NoSkill, z dniem dzisiejszym pasowany na szlachcica jesteś i zyskujesz wszelkie przywileje ale i obowiązki z tytułem tym związane. Mamy nadzieję że forum nasze skarbnicą wiedzy się okaże, a z czasem sam kolejne cegiełki dokładać będziesz.
Witaj wśród szlachetnie urodzonych.
|
|
Sob Sty 19, 2008 22:02 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Po tak długim okresie nieobecności Twojej na GS nie mamy innego wyjścia jak pozbawić Cię tytułu szlacheckiego i żałować że zapał Twój zgasł podobnie nagle jak się objawił.
Dziękujemy Ci za wszystkie miłe chwile spędzone na wspólnej zabawie.
Szkoda że tak się to potoczyło, ale cóż, życie......
Bywaj.
|
|
Wto Lip 08, 2008 12:48 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Lip 08, 2008 12:48 |
|
|