|
Autor |
Wiadomość |
krav3n
|
|
|
w szkole już wszystko zaliczone cóż jest lepiej niż dotąd , mam wiec zatem wolne piszecie kiedy możecie zagrać na pewno odpisze, mozecie tez pisac na gg zawszem jest niewidoczny
_________________ Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie. -gen. G. Patton |
|
Wto Gru 18, 2007 20:35 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Gru 18, 2007 20:35 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Z chęcią na ubitym stanę choć terminy u mnie okrutnie napięte. Jutro po 21.30 zagrać mogę, ale pełen spokój mam po 22.00 dopiero.
|
|
Wto Gru 18, 2007 21:27 |
|
|
krav3n
|
|
|
ok będę czatował na ciebie po 22
( muszę się dostać do klanu , już mnie dziś 3 razy wykopali bo : " clan members only "
jak ja mam ćwiczyć
będzie dobrze , musi być ...
_________________ Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie. -gen. G. Patton |
|
Sro Gru 19, 2007 17:03 |
|
|
krav3n
|
|
|
wybaczcie ze tak bezpośrednio do w większości ludzi pracujących bądź mających tymczasowo więcej obowiązków ode mnie
ale chciałbym konkretne terminy jakie wam pasują na ten weekend na testy (walki przyjęcia mnie do klanu ){no chyba ze ktos ma inny rodzaj testu}
|
Sob Gru 22, 2007 00:54 |
|
|
maryniasz
Szlachcic
|
|
|
Ja , Nies, Feld i Soltys siedzimy od 23.00. Jest 01.10 i dalej loimy tylki. Widzielismy Cie ze latasz po jakis grach wiec mogles poczekac. Jutro pewnie bedziemy o tej samej porze.
Sob Gru 22, 2007 01:10 |
|
|
-=NoSkill=-
Pustelnik
|
|
|
|
Ze mna walki juz sie odbyly.
Uwazam ze mozesz do nas dolaczyc, jednak musisz jeszcze grac zeby nabierac wprawy. Powoli poznasz co i jak najlepiej, w koncu mamy najlepszych graczy
Sob Gru 22, 2007 02:37 |
|
|
krav3n
|
|
|
i jak chłopaki macie jakieś pomysły na tego liveboxa ?
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=564&p=1414
|
Nie Gru 23, 2007 14:54 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Taaa...
Instalujesz, łączysz się i hula bez problemu - przynajmniej w moim przypadku.
Mozesz spróbować wyłaczać zaporę liveboxa po wejściu w panel admina, ale w moim przypadku to nie było potrzebne. Mogę grać z wszystkimi na standardowych ustawieniach.
|
|
Nie Gru 23, 2007 16:44 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Kravenix, jak sprawy?
|
|
Pią Sty 04, 2008 15:22 |
|
|
maryniasz
Szlachcic
|
|
|
Sprawy ucichły
Pią Sty 04, 2008 17:47 |
|
|
krav3n
|
|
|
Niczym Sarmata na odległych polach zdolności swe ćwiczyłem. Dziś powracam , po drobnych potyczkach, z całym kompletem zwycięstw , dowodząc Armiami Północny , a nawet Południa....
Tyle słowa wstępu, jestem nie nie wcale was nie zostawiłem gotów zatem jestem na polu znajomym stanąć i z wami swe wspólne siły wsprzęgnąć ( jakoś tam miał być rym ;])
Dziś gram długo gram . w tą sobotę i niedzielę nie ma mnie w godz. 8-17
|
Pią Sty 04, 2008 19:34 |
|
|
krav3n
|
|
|
o jaaaa poczytałem wreszcie o tym słynnym LAN PARTY
Graty dla was chłopaki za cały wysiłek i za chęci no i w szczególności dla Felda , no no kto tu w szeregach SK zasiada
to jeszcze bardziej przekonuje mnie no i chyba nie tylko jakim Klanem jesteście
no a oczywiście najbardziej zaciekawiła mnie fotka SK + naiver , nie żebym był gejem ale zahipnotyzowało mnie to
jaka to radość zobaczyć ludzi z którymi się gra i rozmawia
to mnie do was zbliżyło, co za tym idzie do SK no i mam nad wami przewagę was widziałem a wy mnie nie
( skąd jesteście, odpowiadać każdy bez wyjątku )
|
Nie Sty 06, 2008 21:34 |
|
|
Sołtys
Szlachcic
|
|
|
|
Wrazenia sa niesamowite jak sie spotka z chlopakami co sie zan tylko z gs i ts, uscisniecie dłoni te rzeczy, rozmowa na zywo naprawde fajna sprawa oby wiecej takich imprez, niepisałem o tym w innym temacie ale mysle ze kazdy mysli tak samo, jeszcze musze z Urukiem sie spotkac wypic beczke piwa..
Panowie to moment zeby obmyslec zjazd SK i nietylko..
\
Dobra wydało sie - nawaliłem sie ale zawsze popijnemu mowie prawde
|
|
Nie Sty 06, 2008 22:51 |
|
|
krav3n
|
|
|
posiadam już RomeTW także tam również możemy zawojować , ale fakt Rome ma klimat ...
|
Sro Sty 09, 2008 21:12 |
|
|
krav3n
|
|
|
Ktoś tu zagląda??
|
Sob Sty 12, 2008 19:04 |
|
|
Reklama
|
|
Sob Sty 12, 2008 19:04 |
|
|
|
|