Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
1612
Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna » Luźne tematy Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

1612
Autor Wiadomość
Andreuse
Szlachcic

Post 1612 Odpowiedz z cytatem
http://www.film.gildia.pl/newsy/archiwum/2007/10/1612-zwiastun

Ciekawe to bedzie Laughing normalnie nie moge sie doczekac zeby to zobaczyc Laughing Laughing
Zobaczcie sobie trailer

Co nas nie zabije to nas wzmocni
Nie Paź 07, 2007 18:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Reklama

Nie Paź 07, 2007 18:41
-=NoSkill=-
Pustelnik

Post Odpowiedz z cytatem
No w Końcu polacy w roli bandziorów Smile Bo juz obraz przesłodzonego Żebrusia mnie nudził. Patrzmy jakie przerazeniue siało wojsko polskie heh (prawdo to czy nie nie bede osadzal Very Happy)

Husaria prezentuje się świetnie :]

Nie Paź 07, 2007 18:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Andreuse
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
"Husaria prezentuje się świetnie :]"

Lepiej niz u Hoffmana w OiM
A tak wogule to pladrowanie wiosek przez Husarie Shocked Laughing(do tego byly inne jednostki ale napewno nie bogatej szlachty ze skrzydelkami w plecach Wink ) ale tak jak -=NoSkill=- napisales polacy w roli bandziorów w koncu Laughing

Nie Paź 07, 2007 19:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
piatek99

Post Odpowiedz z cytatem
Oglądałem ten film i muszę powiedzieć ze mnie rozczarował, nudna fabuła juz w OiM była lepsza, ale uzbrojenie i efekty są godne uznania tylko mnie denerwowało w tym filmie jeszcze to ze polacy od ruskich partyzantów i tych obrońców miasta dostawali baty tylko było to pokazywane w czasie bitew!
Pią Gru 28, 2007 10:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sołtys
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Ja ogladałem fragmentami bo sciagnełem po rusku, ogulnie to taka bajka, kto szturmuje zamek cav do tego ciezko.
Pią Gru 28, 2007 14:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
piatek99

Post Odpowiedz z cytatem
no to sobie ściągnij napisy PL tutaj są

Kod:
http://rapidshare.com/files/76020487/1612....txt

Ostatnio zmieniony przez piatek99 dnia Pią Gru 28, 2007 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Pią Gru 28, 2007 15:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Andreuse
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Sołtys napisał:
Ja ogladałem fragmentami bo sciagnełem po rusku, ogulnie to taka bajka, kto szturmuje zamek cav do tego ciezko.

hehe dokladnie szturmowanie cav ciezka w brame Smile

Pią Gru 28, 2007 20:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Niesmiertelnik
Kniaź

Post Odpowiedz z cytatem
Bo pewnie chodziło o to żeby utrwalić w Ruskich stereotyp że Polak to debil
Pią Gru 28, 2007 21:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
piatek99

Post Odpowiedz z cytatem
A ja jestem ciekaw skąd ci szwedzi się wzieli rozumiem mogli być najemnikami ale nie az tyle co było w filmie i wyglądało to na to ze z polakami równiez szwedzi przyszli
Pią Gru 28, 2007 22:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
maryniasz
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Taaa pewnie chcieli.. tylko ze Ja osobiscie uwazam ze Rosja to koniec swiata... bieda, smród i ubóstwo... przeciez tam nawet wrony zawracja Surprised muchy w kaskach lataja a o 19.00 asfalt zwijają Laughing (oczywiscie tam gdzie jest) Razz

Nie Gru 30, 2007 03:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sołtys
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Rosji jako panstwa tez nielubie ale rosjanie wydajo mi sie wporzadku przynajmnie ci z którymi miałem doczynienia; a wsumie mieli inne wyjscie Smile
Nieno maja podobno mentalnosc, zawsze szybciej dogadam sie z rosjaninem niz np z niemcem jego mać i niechodzi mi tu o bariery jezykowe.
Nie Gru 30, 2007 14:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Andreuse
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Sołtys napisał:
Rosji jako panstwa tez nielubie ale rosjanie wydajo mi sie wporzadku przynajmnie ci z którymi miałem doczynienia; a wsumie mieli inne wyjscie Smile
Nieno maja podobno mentalnosc, zawsze szybciej dogadam sie z rosjaninem niz np z niemcem jego mać i niechodzi mi tu o bariery jezykowe.

Ale wiesz jakos rosjanie niemieli zadnych barier jezykowych z niemcami w 39tym Laughing

Nie Gru 30, 2007 20:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
maryniasz
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
I tak predzej na mydelko przerobil bym Szwaba.... Smile wybaczcie mi ta moja zawisc do nich ale poprostu nie moge przebolec tego wszystkiego... w dodatku nic... kompletnie nic nie oddali nam z tego co nakradli i wywiezli podczas wojny... Moje zdanie jest takie ze gdyby nie I i II wojna sw... to zyli bysmy w tym kraju jak paczki w masle... bo POLSKA nie ma we krwi poddawac sie i jako jedyni stawialismy taki opór tak wielkim i silnym zaborcom... a nie jak nasi poludniowi sasiedzi... ogon podwineli i odrazu kapitulacja... chociaz przynajmniej w ten sposob nie zniszczyli im tak kraju jak nam:/

Pon Gru 31, 2007 04:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
n_t
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
a tu się zgadzam. I dlatego ogladając programy historyczne możesz czuć się dumny...

Pon Gru 31, 2007 13:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
maryniasz
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Juz zasysam, musze sobie to obejzec bo trailery bardzo fajne:)

Sro Sty 02, 2008 23:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Sty 02, 2008 23:08

Odpowiedz do tematu    Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna » Luźne tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: