|
|
| Autor |
Wiadomość |
jaggy

|
|
Dziń Dybry. |
|
Heyah Banana, jestem Diego... wszyscy mnie tu znają, może o coś zapytają ?
hehe, a tak poważniej bo pewnie Panowie chcieliby zachować formalność i w ogole itd.... choć dla mnie, latającej kanadyjskiej rybie cięzko to zrobić kiedy wiem że moje słowa przeczyta Nieśmiertelnik, który rozumie moje poczucie humoru ...
Dla tych którzy mnie nie znają mam 18-naście lat, uwielbiam historie i pleć przeciwną. W przyszłości chce zostać prawnikiem, albo notariuszem, chyba ze pojde na anglistyke... to pomyslimy czym pozniej sie bede zajmować... ...
A teraz elóweczka! Jeśli chcecie coś wiedzieć to o to zapytajcie. Ja grzecznie odpowiem. ![/url]
|
|
| Sob Mar 03, 2007 21:35 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Mar 03, 2007 21:35 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Witaj Diego. Cieszy Nas żeś ostatecznie namowom się nie oparł i po długich wojażach przez zamorskie klany ostatecznie w progi nasze zawitałeś.
Głęboką wiarę pokładamy że przez czas długi z nami ostaniesz a i wzmocnieniem dla klanu znacznym będziesz.
Jako że miecze nie raz i nie dwa przyszło nam krzyżować i w terminach ciężkich do boju z nieprzyjacielem stawać, przeto w poczet Jeźdźców z dniem dzisiejszym Cię przyjmujem wiedząc że testy nijak potrzebne nam nie będą.
Dalsza droga od braci szlachty zależeć bedzie a kniazie jeno ją pieczęcią swoją poprzeć mogą.
Ode dnia dzisiejszego na GS przebywając noś imię nasze i rozsławiaj je z pasją i honorem.
Bywaj
|
|
| Sob Mar 03, 2007 22:36 |
|
 |
marcinus

|
|
re |
|
heh.Witaj Zapraszam na Gs
_________________ ...włóczyłem się po stepach
gdzie wrzask Hunów brzmi jeszcze
w wichrze... |
|
| Nie Mar 04, 2007 03:36 |
|
 |
jaggy

|
|
|
|
Dziękuję za szybką odpowiedź i danie mi szansy !
Postaram się Was nie zawieść.
|
|
| Nie Mar 04, 2007 09:53 |
|
 |
SEPTERN
Szlachcic

|
|
|
no siemanko Diego przeczowam ze w klanie zrobie sie smiesznie i wesolo ;]   
| Nie Mar 04, 2007 21:59 |
|
 |
marcinus

|
|
Szczerość to podstawa |
|
Ale pech Masz babo placek,heh.Życie,trza się będzie zęby zacisnąć i przetrzymać.
_________________ ...włóczyłem się po stepach
gdzie wrzask Hunów brzmi jeszcze
w wichrze... |
|
| Nie Mar 04, 2007 22:47 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Mar 04, 2007 22:47 |
|