Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Prośba przyjęci do klanu
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna » Rekrutacja i odprawy. Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Prośba przyjęci do klanu
Autor Wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Prośba przyjęci do klanu Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich! Chciałbym dołączyć do klanu SK. Mam oryginalne gry RTW z dodatkami Barbarian Invasion i Alexander oraz MTW2 z dodatkiem królestwa. Grałem wspólnie z Kravenem w rtw i mtw2 i opowiedział mi o waszym klanie. Przeglądałem forum i doszłem do wniosku że nie tylko dobrzy z was gracze ale i przyjaciele. Mam na imie Kamil, mam 16 lat. Na razie nie posiadam mikrofonu ale właśnie zamówiłem na allegro. W dniach roboczych gram zazwyczaj do 21 , w sobote gram tak od 11 z małymi przerwami do 23,24. Niedziele poświecam nauce choć często też staram się grać w mtw2 lub rtw. Mój gg: 11759554 Mój nick na gs:KamilPL Pozdrawiam członkostwo SK!
Wto Lut 12, 2008 19:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 12, 2008 19:10
Niesmiertelnik
Kniaź

Post Odpowiedz z cytatem
Witaj wędrowcze.

Mam nadzieję, że nick nie zwiastuje charakteru ni natury Twojej. Nigdy nie widziałem Cię na GS i prawdę mówiąc chciałbym dowiedzieć się jakie jest Twoje doświadczenie na multi. Napisz też czy byłeś już w jakimś klanie i dlaczego chcesz do nas dołączyć (o atmosferze już wiemy-napisałeś). Godziny w których grasz powodują, że większość z nas spotykać będziesz tylko w sobotę, co znacząco utrudni Ci ewentualną asymilację.

Zastanów się dobrze czy jest to korzystny dla Ciebie układ - inne klany, mające młodszych członków mogą być lepiej dopasowane do Twoich potrzeb grając głównie popołudniami. U nas średnia wieku wypada gdzieś w okolicach 25-26 lat, a ja jako największy staruch liczę sobie aż 38 wiosenek, więc i z komunikacją interpersonalną może być kruchutko.

Tym niemniej witamy Cię serdecznie i zapraszamy do rozegrania kilku bitew z naszym rycerstwem. Jako żeś jest Kravena kumotrem jego opinii pod uwagę brać nie będziem, zresztą decyzje wszelakie szlachta podejmuje we wspólnych debatach.

Przepraszam za zwłokę - zbyt dużo się działo ostatnio.....
Pią Lut 15, 2008 11:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sołtys
Szlachcic

Post Odpowiedz z cytatem
Witam, jakbys chciał pograc wal do mnie na gg.
Pią Lut 15, 2008 14:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
Otóż w mtw2 przygoda moja dopiero się rozpoczyna na multi , gram ok dwuch tygodni jeśli nie mniej.W rtw gram ok pół roku. Więc w mtw2 nie jestem zbyt doświadczony.
Pią Lut 15, 2008 18:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Niesmiertelnik
Kniaź

Post Odpowiedz z cytatem
Można to zmienić i to bardzo szybko. Łap nas na GS
Sob Lut 16, 2008 01:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
Wczoraj grałem z Sołtysem dwa meczyki. Oba niestety przegrałem. Pierwsze koty za płoty. Wczoraj byłem na gs do 24.10 ale nikogo niestety nie było więcej. Zapomniałem wcześniej dodać że w piątki też jestem do 23 ,24

Ostatnio zmieniony przez KamilPL dnia Nie Lut 17, 2008 08:24, w całości zmieniany 1 raz
Sob Lut 16, 2008 08:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krav3n

Post Odpowiedz z cytatem
wiesz my nie mamy graifków kto od której do której , wiekszośc już troche wiosen ma wiec różne rzeczy mogą sie zdarzyć
inicjatywa jest u ciebie , nie czekaj tylko na GS napisz do kogos na gg umow sie zapytaj czy bedzie grał Smile
powodzenia Razz

Sob Lut 16, 2008 16:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Niesmiertelnik
Kniaź

Post Odpowiedz z cytatem
Dodatkowo gramy ostatnio więcej na RTW
Sob Lut 16, 2008 17:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
W środe,czwartek i piątek nie ide do szkoły więc moge z kimś rozegrać walke w tych godzinach co Wam pasuje czyli po 23.
Very Happy
Pon Lut 18, 2008 18:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Niesmiertelnik
Kniaź

Post Odpowiedz z cytatem
Tradycją już chyba jest że WoC ma spory problem w bitwach z naszym nowym narybkiem. Najpierw wtopili w walce w której brał udział Kraven, teraz spotkało ich to samo w walce z kameleonem.
Jesteś plastyczny i dasz się uformować, jednakże większy wysiłek musisz przykładać do wykonywania poleceń - czasem tych na poziomie doboru armii.....
Twoje zagranie w bitwie spowodowało że musieliśmy się spieszyć i wygraliśmy, ale raczej był to efekt nerwowych i nieprzemyślanych zagrań przeciwnika.
Ciekaw jestem jak idzie Ci 1v1. Może uda się nam coś rozegrać w najbliższym czasie. Na naszą decyzję musisz jeszcze niestety poczekać, ponieważ działamy chwilowo w niepełnym składzie....
Czw Lut 21, 2008 13:25 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
Ok. Poczekam. Grałem ostatnio z Kapsulem. Narazie wygrałem tylko jedną bitwę 1 v1 z Anderusem( nielicząc Kravena).
Czw Lut 21, 2008 13:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
Póki co grałem 1v1 z następującymi osobami:Sołtysem, Anderuse, n_t ,Kapsulem. Wygrałem tylko albo raczej aż dwie bitwy. (druga wygrana to z n_t)
Sob Lut 23, 2008 17:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krav3n

Post Odpowiedz z cytatem
dzis pyknelismy w rematchu 2vs2 ja z kamilem vs IPL i IMP niestety scrennu nie zlapaplem :/ ale fajnie bylo Very Happy

Sob Lut 23, 2008 19:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
www.sendspace.com/file/2v32mv' (Próbka moich umiejętności)
Sob Lut 23, 2008 19:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilPL
Wędrowiec

Post Odpowiedz z cytatem
http://www.sendspace.com/file/8yhfn9 http://img135.imageshack.us/my.php?image=wygrananj5.png
Nie Lut 24, 2008 11:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Lut 24, 2008 11:49

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Sarmaci Królewscy Strona Główna » Rekrutacja i odprawy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: