Autor |
Wiadomość |
pirx
Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 23 Skąd: Podlasie (obecnie Warszawa) |
|
RTW? |
|
Witam po dluzszej przerwie szacowny klan SK.
Po pierwsze graty dla Feldmarshala za ostatnie dokonania.
I male pytanie: Feldmarshal wspomnial o gotowosci graczy SK do udzialu w turnieju klanowym na RTW (zasady toczenia bitew cwb, pradwopodobnie grupy i system pucharowy).
Turniej organizuje klan TAoW (Wam pewnie malo znany, ale zareczam ze nie najgorszy - o referencje prosze pytac SB ). W celu unikniecia losu RCS (turniej RTW organizowany przez Destroyers), postanowilismy zaprosic do udzialu jedynie najlepsze klany RTW i przede wszystkim aktywne. Chodzi o to, zeby nie przeciagac gier i doprowadzic turniej do konca bez dropow i walkowerow.
Byloby milo miec w swoim gronie kolejny polski klan, obok SB. Ale musielibysmy uzyskac zapewnienie, ze SK wystawi rzeczywiscie mocny team 4-5 graczy, ktorzy wezma aktywny udzial w rozgrywkach. Sorki ze stawiamy wymagania, ale naprawde chodzi o to, zeby bawili sie gracze, ktorym rzeczywyscie zalezy na sieczce w Romka.
Pozdrawiam,
Pirx
|
|
Pią Gru 14, 2007 14:07 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Gru 14, 2007 14:07 |
|
|
n_t
Szlachcic
|
|
|
hej,
tak mocnego teamu jeszcze nie widziałes Feld jeden starczy. Będą możliwe słonie?
Pią Gru 14, 2007 15:22 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Hm, lubimy, chcemy, mamy ludzi i sprzęt oraz megazajebywacza w składzie
A do tego mamy (przynajmniej ja na pewno) dość monotonii w pięknej oprawie graficznej jaką serwuje MTW2
Z dobrze zarządzanego turnieju na pewno nie zrobimy dropsika
|
|
Pią Gru 14, 2007 15:44 |
|
|
pirx
|
|
|
W tym momencie slonie sa opcjonalne, za zgoda grajacych ze soba klanow. Ale jezeli po rejestracji wszystkich uczestnikow okaze sie, ze jest zgoda na 1 ele - to sie pojawi.
Co do Feldmarshala, z przyjemnoscia bym z nim zagral w miare mozliwosci
Edit: hehe wlasnie przeczytalem post Niesa - jak dla mnie super. Mam nadzieje ze czesciej Was teraz zobacze na RTW, jak SB niedawno
|
|
Pią Gru 14, 2007 15:46 |
|
|
pirx
|
|
|
Szacowne SK,
Z duma zapraszamy Was do Nowego Turnieju w legendarnym formacie cwb. Clan Belt League z Wasza pomoca ma wszelkie podstawy stac sie kolejnym wielkim wydarzeniem na RTW!
Nie kazdy klan moze przystapic do turnieju, jedynie wybrani -najlepsi - maja to prawo. Ma to na celu unikniecie walkowerow i problemow z tym zwiazanych. Odwiedzcie strone The Art Of War www.theartofwar.co.nr, rozejrzyjcie sie i.. zapiszcie do turnieju.
Dzieki temu wspolnie mozemy przyczynic sie do wzmocnienia wzrastajacej ostatnio w sile sceny RTW.
Grajmy z honorem i doskonalmy sie w perfekcji. Cala praca spoczywa na nas - organizatorach - Wy macie po prostu grac..i wygrywac.
Zwycieski pas przypadnie najlepszemu.
Powodzenia i mamy nadzieje zobaczyc Was niebawem na naszej stronie. Wskazcie prosze ambasadora oraz wyznaczcie graczy. Have fun and good game..
Klan TAoW
|
|
Czw Gru 27, 2007 16:06 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Świetna wiadomość Dziękujemy za zaproszenie.
|
|
Czw Gru 27, 2007 19:58 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Wszystko dobrze, zarejestrowałem się, ale na link aktywujący czekam i czekam . Nie mogę póki co załozyć ambasady.
Spróbuję ponownie jutro.
|
|
Pią Gru 28, 2007 21:01 |
|
|
pirx
|
|
|
Milo to slyszec. Nasz glowny admin (FTD) wlasnie powinien wracac z urlopu, wiec niedlugo sprawy rusza do przodu. Postaram sie przyspieszyc "procedury".. PS: Dajcie znac, kiedy zamierzacie wpasc wieksza grupa na RTW, postaram sie ustawic swoj klan na maly sparing. SB jest co wieczor.
Pzdr
|
|
Sob Gru 29, 2007 11:22 |
|
|
pirx
|
|
|
Witam ponownie.
Nies, czy moglbys wpasc dzisiaj na nasza strone i dokonac rejestracji? Mamy juz 7 z 8 klanow i czekamy wylacznie na SK.
btw sig turniejowy:
|
|
Pon Gru 31, 2007 11:19 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
Wto Sty 01, 2008 12:16 |
|
|
pirx
|
|
|
hej. Chciałbym sie upewnic czy nadal jestescie zainteresowani uczestnictwem w CBL. Wiem, ze umowiliscie sie z SB na ten weekend, ale macie jeszcze jedna mozliwosc na wyzwanie innego klanu.
Byloby rowniez milo, gdybys Nies czasem wpadl na forum taow i poszperal w nowosciach. Bo generalnie duzo sie dzieje.
Pzdr
|
|
Czw Sty 10, 2008 11:16 |
|
|
pirx
|
|
|
Widac nie - szkoda, bo zaryzykowalismy zapraszajac SK, majac na wzgledzie potencjal i dotychczasowa renome. SB pewnie tez przykro. Ponoc umawiali z Wami dzisiaj mecz.
To na razie i powodzenia na MTW.
|
|
Sob Sty 12, 2008 17:29 |
|
|
n_t
Szlachcic
|
|
|
Dajcie chwilę, mamy mały kryzys wewnętrzny.
Sob Sty 12, 2008 18:26 |
|
|
pirx
|
|
|
Nies wyjasnil sytuacje. mam nadzieje, ze wszystko jest juz w porzadku. Powodzenia w meczu przeciwko SB.
|
|
Nie Sty 13, 2008 21:02 |
|
|
Niesmiertelnik
Kniaź
|
|
|
|
Jest w porządku, jestem w kontakcie z Jarlaxle na GG. Sorka za zamieszanie.
|
|
Nie Sty 13, 2008 21:18 |
|
|
Reklama
|
|
Nie Sty 13, 2008 21:18 |
|
|
|