![](templates/Getaway/images/spacer.gif) |
Autor |
Wiadomość |
IPL_Pless
|
|
Pless do serca SK |
|
Moi mili
Nieważne naprawdę, iż ja te słowa wypowiadam bo nie wiem czemu czuję z Waszej strony niechęć do mojej osoby
chodź nie przypominam sobie abym Wam afekt w czymkolwiek uczynił.
Naprawdę nie rozumiem tych dziwnych docinek z Waszej strony do IPL, szczególnie teraz.
Rozstaliśmy się w zgodzie i niech tak pozostanie. Mam wielki szacunek do Felda - sam optowałem aby go wziąść do reprezentacji Polski (nie czyńcze z tego afery bo i ja nie czynię ...).
Nieśmiertelniku - może w czymś cię uraziłem ale zupełnie nie rozumiem dzisiejszego zachowania w stosunku do mojej osoby - ja zawsze byłem za szacunkiem do innych ale wydaje mi się, że trochę mnie obraziłeś. Osobiście nie obrażam Ciebie i Twojego klanu.
Naprawdę Panowie dziwnie się poczułem dziś na GS, co najmiej jakbym Wam jakąś krzywdę straszną wyrządził i miał mnie spotakć miecz zemsty ....
Pozdrawiam Pless
edit: nie odpowiadajcie tutaj bo nie śledze wątku - zapraszam na gg - chyba jeszcze nie wykasowaliście.
|
|
Pią Lip 18, 2008 22:52 |
|
Reklama
|
|
Pią Lip 18, 2008 22:52 |
|
Niesmiertelnik
Kniaź
![](http://img145.imageshack.us/img145/3473/64421923644004670cf134lk5.jpg)
|
|
|
|
Śledzisz czy nie sledzisz Pless - odpowiem tu krótko:
Żeby móc pouczać innych, trzeba najpierw okiełznać swoich.... a nikt z nas dzieckiem nie jest.
|
|
Sob Lip 19, 2008 11:07 |
|
Saterius
Jeździec
|
|
|
|
Pless , wybacz że odgrzewam, ale nie wiem dlaczego rok temu mnie zablokowałeś na gg, za jakie grzechy? <lol> Nie martw sie jednak ze płacze z tego powodu, bo wręcz przeciwnie - śmieję się do rozpkuku.
_________________ "Zaporoscy Kozacy do sułtana tureckiego! Ty, sułtanie, diable turecki, przeklętego diabła bracie i towarzyszu, samego Lucyfera sekretarzu. Jaki z ciebie do diabła rycerz, jeśli nie umiesz gołą dupą jeża zabić. Twoje wojsko zjada czarcie gówno." |
|
Pon Gru 08, 2008 14:43 |
|
Reklama
|
|
Pon Gru 08, 2008 14:43 |
|
|
|