|
|
| Autor |
Wiadomość |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Po dość długim okresie prób podjęliśmy decyzję o przyjęciu Cię w szeregi braci sarmackiej. Póki co Jeźdźcem pozostaniesz. Radzim nad tym jak długi okres ma to być. Staraj się, bądż aktywny i godnie noś barwy nasze na GS wrogom odpustu nie dając. Bądź jak rosomak, nie oddawaj pola i do końca walcz zawsze.
Witaj w naszych szeregach. Uprawnienia przyznane dają Ci dostęp do części forum. Miód w innej piwniczce się mieści, ale będziesz mógł brać aktywniejszy udziałw życiu klanu. Nie spamuj - tego nie tolerujemy.
|
|
| Sob Sty 19, 2008 21:58 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Sty 19, 2008 21:58 |
|
 |
krav3n

|
|
|
JEAHH!!!!!!!!!!
no nareszcie  WIELKIE DZIĘKI TYM WSZYSTKIM
postaram się nie zawieść oczekiwań waszych i zmarnować zaufania jakim mnie obdarzyliście.
i obiecuję iż nie będę aż tak Spamował na forum 
jeszcze raz wielkie dzięki i do boju
od dziś {{SK}}Kraven
_________________ Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie. -gen. G. Patton
Ostatnio zmieniony przez krav3n dnia Nie Mar 16, 2008 08:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Sob Sty 19, 2008 23:02 |
|
 |
SEPTERN
Szlachcic

|
|
|
gratulacje młody
| Nie Sty 20, 2008 14:25 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
Kraven - bracie, z dniem dzisiejszym decyzją rady zostałeś pełnoprawnym członkiem klanu stan szlachecki zasilając.
Z tą chwilą otrzymujesz pełny dostęp do forum i możesz w niekrępowany sposób przyczyniać się do szerzenia sławy Sarmatów.
Gratulacje 
|
|
| Nie Cze 15, 2008 15:44 |
|
 |
n_t
Szlachcic
|
|
|
Gratuluje:)
| Nie Cze 15, 2008 19:06 |
|
 |
krav3n

|
|
|
Wielkie dzieki mam nadzieje że swoją osobą w gronie szlacheckim bede jeszcze lepiej i wiecej dawał od siebie klanowi
_________________ Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie. -gen. G. Patton |
|
| Nie Cze 15, 2008 20:26 |
|
 |
SEPTERN
Szlachcic

|
|
|
noo nareszcie heehe gratulacje
| Pon Cze 16, 2008 17:35 |
|
 |
Niesmiertelnik
Kniaź

|
|
|
|
 |
 |
Nes ma pretensje staram sie nie wychodzi zatem lepiej odejsc skoro sie tu nie zgadzamy takie jest przeciez zalozenie tego klanu.
macie w swoim statucie gdzies tam liste aktulanych czlonkow cos kolo 15 zatem macie wybor wszyscy jesteście przeciez Super aktywni
masz racje mary nie ma co sie obrazac byc moze nawet nie powinienem pisac tego wyzej
Dzieki za gre dzieki za czas w szczegolnosci dla Septerna i Kapsuła |
Rozumiem, że jest to Twoja wersja rezygnacji.
Akceptujemy ją z niejaką ulgą, bo dziwnym zbiegiem okoliczności powieliłeś wielokrotnie stosowany niechlujny zabieg polegający na wpisaniu złotych myśli w nieodpowiednim temacie.
Będzie ciszej i spokojniej.
Długo się zastanawialiśmy czy dać Ci szlachectwo i jeżeli tak to dlaczego.
Jak się okazuje daliśmy przedwcześnie, ale trudno - tak czasem bywa.
To co mamy na forum i tak już jest przestarzałe, a by to wykorzystać trzeba najpierw klocki umiejętnie poskładać, więc żadna to dla nas strata.....
Pamiętaj - sarkazm potężną jest bronią, ale by z niego korzystać musisz się jeszcze chwilę pouczyć.
Życzę Ci osobiście wielu chwil radości z gry, choć jej okres powoli dobiega kresu.
Kiedyś może bym i się zezłościł, popolemizował z Tobą i takie tam, teraz nawet nie chce mi się wzruszyć ramionami.
Cześć Waszmości
|
|
| Pon Cze 30, 2008 19:12 |
|
 |
krav3n

|
|
|
nie tylko taktyki tu przestarzale
_________________ Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie. -gen. G. Patton |
|
| Pon Cze 30, 2008 19:33 |
|
 |
maryniasz
Szlachcic

|
|
|
He he kraven twojego glupiego komentarza az zal komentowac... widocznie byly Tu jeszcze rzeczy szczenackie ale juz chyba po problemie.
Zamiast pisac glupie komentarze powinienes calowac po rekach bo 90% tego co potrafisz wynika z Naszej pomocy ktora Cie obdarzylismy... Widac pokazales na koncu swoje rozki i prawdziwe oblicze. Zegnam i mam nadzieje ze wiecej takich pomylek nie bedzie w naszym klanie 
| Wto Lip 01, 2008 00:29 |
|
 |
Sacred
|
|
|
|
wybaczcie, ale muszę pewną sprawę skomentować. może zaczną od wyjaśnienia - po prostu lubię przeglądać wszystkie fora od czasu do czasu i nie mogę oprzeć się pewnemu faktowi.
otóż "wytrenowany" Kraven przegrał ze mną po mojej półrocznej przerwie. dodam, że ta gra była na late (na którym parę razy w życiu poważnie grałem) i jeszcze zrobiłem armię na tzw. "żywioł" (czyli nowa i w ogóle nie testowana). najlepsze to jednak to iż jestem zapalonym skirmisherem (99% gier moich to skirmish), a tutaj rushowałem. a i tak Wasz "uczeń" przegrał.
nie skomentuję tego treningu, za który powinien całować po rękach .
pozdrawiam
ps. a i Panowie - w razie czego mogę zuploadować na speedyshare tego repka.
|
|
| Czw Lip 03, 2008 15:22 |
|
 |
markouno
Wędrowiec
|
|
|
|
'' nie skomentuję tego treningu, za który powinien całować po rękach Wink''
Hola , hola waszmosci
sluchaj panie Sacred czy jak cie tam zowia nie naduzywaj prawa goscinosci ,nie pchaj sie do stolu gdzie panowie szlachta siedza bo tam nie dla ciebie miejsce .Trzy kroki w tyl mocpanku tylko powoli co by ci sloma z butow nie powypadywala i sluchaj co ci ma do powiedzenia jezdziec z tej kompanii markouno : szykuj mocpanku armie tylko z rozwaga nie na zywial i pola mi najpierw stawisz bo mi twoje butne slowa mocpanku nadwyraz niespasowaly ,tu masz moje gg 12596286
czekam 
|
|
| Czw Lip 03, 2008 18:17 |
|
 |
maryniasz
Szlachcic

|
|
|
Ciekawe czemu tak dobrze nie grasz przeciwko pozostalym czlonkom SK?? przypadek czy nasz fuks? poza tym przegral bo przegral zdarza sie. Za to ich pozycje w lidze swiadcza ze jednak potrafia grac. Dla pewnosci zebys sie nie pomyslil - Chlopaki graja w pierwszej dywizji gdzie zajmuja pierwsze i szoste miejsce. Jak na osoby ktore niedawo zaczely przygode z ta gra to bardzo dobrze.
Poza tym w Twoim wypadku chyba sie nie pomylilismy, nie przyjelismy Cie i bardzo dobrze, teraz tylko potwierdza sie nasze przekonania co do Ciebie jako osoby opyszalej i konfliktowej A tak poza tym bralismy takze pod uwage zdolnosci... Rowniez tutaj nie spelniles naszych wymagan bo jako gracz "weteran" nie powinienes sie szczycic ze zwyciestwa z Kravenem, ktory przygode z total.war rozpoczal pol roku temu A w mojej skromnym przekonaniu zaloze sie ze w 10 bitwach statystycznie bys z Nim przegral 
| Czw Lip 03, 2008 18:21 |
|
 |
Sacred
|
|
|
|
ale o co Ci chodzi? i tak jestem nieaktywny, a jak jeszcze grałem to walczyłem na równi z Sołtysem i większością Waszych członków (z Feldem niestety nigdy nie miałem okazji stanąć na polu). aha i nie jestem weteranem late, a już na pewno rushu hyhy.
nie widzę związku z drugą częścią Twojej wypowiedzi, więc nie wiem o czym w tej chwili gadasz. tu jest całkowicie inny temat. wracając do głównego biegu obecnej rozmowy (z którego ciągle próbujesz zbaczać, heh...) może ujmę jeszcze inaczej ten trening. gra Kravena NICZYM się nie różniła po tym czasie od momentu jak był świeżo upieczonym jeźdźcem. i pół roku to naprawdę ogromny kawał czasu - ja np. opanowałem ha w 1/2 miesiące (choć wcześniej rushowałem ciągle Egiptem), ale miałem poniekąd wsparcie BSu, którzy jako znani rusherzy pomagali mi odpierać tą technikę. vonPaulus też się uczył grać i trochę w Sith, a później IMP niesamowicie podwyższył sobie skilla - wszystko to chęci współklanowiczy, którzy chcą pomóc swoim uczniom. więc jak mówiłem dużo się można w tym czasie nauczyć, ale trzeba też pomagać. a grę od człowieka, który jest nowy, a który ma zły dzień pozna się od razu. ja tutaj tej drugiej opcji nie uświadczyłem. tak patrząc na Twoje argumenty to są jakieś wymóweczki wsadzone na zapchaj dziurę do posta, którymi próbujesz mnie zagonić do kąta. nasuwa, więc się mi pytanie - za kogo Ty mnie masz? najpierw piszesz o umiejętnościach innych graczy SK, a teraz o mnie samym i charakterze. oszczędź waszmość wstydu. nie wiem także czy to Ty nie jesteś opyszały mówiąc do człowieka, że powinien dziękować za coś czego nawet nie było.
obecnie uważam się za co najmniej powiedzmy nooba (choćby sytuacja jak podszedłem ha ni z gruszki ni z pietruszki pod pavsy). ostatnio próbując ogarniać grę nie wiedziałem co się dzieje na ekranie. takie moje zdanie o obecnym skillu . nie musisz mi prawić komplementów o wysokim skillu podczas całkowitej nieaktywności (no może 1/2 gra/y na dwa miesiące ).
nie mam tutaj na celu obrazy Kravena (spoko chłopak nawet), ale jako klan grający poważnie w turniejach MACIE powinność szkolenia i pomagania swojemu KAŻDEMU członkowi.
a i markouno - wybacz, lecz nie mam M2 na dysku twardym (wczorajszy format), którego szczerze mówiąc nie chce się znowu instalować. może kiedyś będzie okazja i wtedy skorzystam z niej. aha i nie jestem pewien czy ta sprawa na pewno Ciebie dotyczy. a żeby prowadzić dyskusję muszę być szczery - taki już jestem i według mnie gdyby było inaczej to to wszystko nie miałoby sensu .
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Sacred dnia Pią Lip 04, 2008 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Pią Lip 04, 2008 00:41 |
|
 |
markouno
Wędrowiec
|
|
|
|
''aha i nie jestem pewien czy ta sprawa na pewno Ciebie dotyczy. a żeby prowadzić dyskusję muszę być szczery - taki już jestem i według mnie gdyby było inaczej to to wszystko nie miałoby sensu ''
i tu sie mylisz Sacred dotyczy , bo ja w przeciwienstwie do ciebie znam szerszy kontekst tej sprawy.
Chcesz byc szczery to i szczerej rady posluchaj nie oceniaj , nie dyskutuj na podstawie paru zdan wyrwanych z jednego czy dwoch tematow bo to wlasnie jest bez sensu a oto ci przeciez nie chodzi.
Masz sprawe lub animozje do kogos z SK wejdz na strone glowna i w dziale hall je zamieszczaj a tematow juz zamknietych nie staraj sie na sile kontynlowac.
|
|
| Pią Lip 04, 2008 20:05 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pią Lip 04, 2008 20:05 |
|
 |
|